VOOR ELKE PROBLEEMZONE EEN OPLOSSING


Stevige huid

Een gezond lichaam geeft ons niet altijd een tevreden gevoel over ons zelfbeeld. De huid en meer bepaald vorm en de teint laten een grote indruk na op ons voorkomen en ons zelfvertrouwen. HYPOXI dermologie is specifiek ontwikkeld voor het verstevigen en versterken van de huid. Het herbront de huid door de elasticiteit en textuur te verbeteren…

 

Slanke benen

Heb je ooit al vet willen wegnemen op zichtbare plaatsen zoals billen en dijen? Dit was ooit enkel mogelijk met dure operaties of plastische chirurgie. HYPOXI is ontegensprekelijk het beste alternatief: de resultaten zijn volledig natuurlijk, snel en indrukwekkend zichtbaar maar vooral duurzame. HYPOXI – therapie garandeert slanke en strakke billen.

 

Vlakke buik

Er zijn meer dan alleen maar esthetische redenen om gewicht te verliezen, zeker in het geval van de maagstreek en heupen. De buik speelt een essentiële rol in het verzekeren van onze fysieke gezondheid en positieve verschijning. De maagstreek beschermt de interne organen en de ruggengraat. De heupen dragen ons bovenlichaam. HYPOXI is zonder twijfel de meest effectieve methode om vet te verbranden op de buik en plaatselijk afslanken

 

Toestel 1/ Hypoxi - Vacunaut

Vermoeiende sit-ups zijn nu iets dat behoort tot het verleden. De resultaten die de vacunaut van hypoxi worden bereikt, overstijgen die van conventionele cardiotraining. De serie drukkamers in het vacunaut kostuum passen variërende hoge en lage druk toe rond de maagstreek.Deze unieke therapie stimuleert in hoge mate de bloed circulatie rond de buik. Deze training kan plaats vinden op een loopband of crosstrainer. Vetten op de buik zijn niet alleen een esthetische kwestie maar ook een belangrijk punt in een groter wordend gezondheidsprobleem!

 

Toestel 2/ Hypoxi Dermologie

De huid dient getraind te worden om de elasticiteit en de gladheid te bewaren. De drukkostuums van Hypoxi bieden de oplossing. De geïntegreerde drukkamers in het pak oefenen lage en hoge druk uit. Het bindweefsel wordt zachtjes uitgerokken en ingedrukt op dezelfde manier als een spier wordt getraind.

De lage druk zorgt ervoor dat het bloed zich verrijkt met nutriënten en zuurstof, het metabolisme wordt aldus gestimuleerd.

De hoge druk op de huid dwingt ongewenste toxines uit het bindweefsel en verbetert het lymfevatenstelsel en de circulatie ervan.

 

Toestel 3/ Hypoxi – S120 

Hypoxi mikt op ongewenste vetten met behulp van een unieke combinatie van variërende druktherapie en een matige activiteit voor vetverbranding. Hoge druk en lage druk variëren activeert het weefsel in plaatsen waar opgeslagen vetten gelokaliseerd zijn. Tijdens lage druk ( vacuüm) wordt bloed aangetrokken tot in de dermale lagen en dus het vet- en huidweefsel. Het bloed voorziet deze plaats van nutriënten. Tijdens hoge druk ( compressie) worden bloed en vloeistoffen uit het weefsel gestuwd en in de bloedsomloop gebracht. 
 

 Toestel 4/ Hypoxi - L250
 
Vet wordt verbrand op plaatsen waar het lichaam dit makkelijk kan, maar om échte resultaten te boeken moeten de juiste plaatsen aangepakt worden. De L250 is een training die zich specifiek richt op vetverbranding ter hoogte van heup, billen en benen met vacuümtherapie en compressietherapie die leidt tot plaatselijke vetverbranding.
De L250 is ideaal voor m...ensen met een te hoog lichaamsgewicht en/of weinig lichaamsbeweging, dit door de liggende positie. In dit toestel kunnen rugpatiënten pijnloos en vlot trainen.
Het onderlichaam wordt afgesloten in een vacuüm cabine. Een voortdurende verandering van druk stimuleert de bloedcirculatie in de gewenste zone. Vetten en toxines worden verwijderd uit het gestimuleerde weefsel. Voel het verschil en voel je goed van binnen…